Over Roger’s Communication

Achtergrond Roger’s

Founder en managing consultant van Ronald van der Aart van Roger’s Communication werkte achtereenvolgens bij PR-adviesbureau Van Rossum & Partners, de Nederlandse Ski Vereniging, Amsterdam ArenA, GLP Sponsoring en vanaf 1999 bij kabelbedrijf UPC Nederland. Daar was hij werkzaam als Manager Media Relations, Manager Public Relations en Director Corporate Communications. In 2006 stond hij aan de wieg van het eerste webcareteam in Nederland. In juli 2009 verliet hij UPC om zich met met zijn PR-bureau RepMen te focussen op online PR en social media. In 2013 schreef hij zijn eerste managementboek: #FAIL, omgaan met kritiek op Internet. Samen met zakenpartner Michiel van Schooten richtte hij eind 2015 communicatiebureau Roger’s Communication op.

Foto: MijnNaamIsHaze

Team

Afhankelijk van opdrachtgever en uitdaging werkt Roger’s Communication nauw samen met een flexibel team van freelance projectmanagers, copywriters, (digitale) designers, art directors, multimedia & event producers en mediatrainers. Vaste teamleden van Roger’s zijn:

Michiel van Schooten

Michiel van Schooten

strateeg, copywriter

Noem een bedrijf of organisatie waar hij de afgelopen jaren niet aan tafel zat. Toch is hij een échte bureauman vanuit verschillende disciplines. Scherp als het moet en creatief als het kan. Gecombineerd noemt hij dat inventief. Een hybride strateeg en tekstschrijver die gelooft in zinvolle communicatie.

Guus van Vorstenbosch

Guus van Vorstenbosch

art director, designer

Een art director die zijn ogen wijd open heeft in communicatieland en erg gevoelig is voor trends en ontwikkelingen. Ziet graag het grote geheel, maar heeft ook oog voor detail. Een denkende vormgever die een breed spectrum van het vak beheerst. Van creatieve concepten tot design, van online ontwerp tot fotografie.

Boudewijn Bugter

Boudewijn Bugter

CX-strateeg, service design

Helpt (digitale) service en communicatie verbeteren en vernieuwen, door je klant voorop te stellen – in elk contact, via elk kanaal. Zijn advies is altijd gebaseerd op onderzoek naar klantbehoefte en -ervaring. Met creatieve concepten, CX- en service-design ondersteunt hij de implementatie van je strategie.

Mark van Barneveld

Mark van Barneveld

webdesign

Ziet een website niet als doel op zich, maar als een middel om het doel van de klant te verwezenlijken. Opgegroeid met – en ambassadeur van – opensource oplossingen als WordPress. Met jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten in staat om doelstellingen te vertalen naar de meest passende oplossing.

“We hebben zoveel verbazingwekkende technologie voor handen. De behoefte aan een effectieve strategie en relevante content blijft echter onverminderd groot.”

Hubspot Agency Partner

Roger’s Communication gelooft in inbound marketing. Dat betekent dat we een hoop ballen in de lucht moeten houden. Voor onze cliënten, maar ook voor onszelf. Daarom hebben we gekozen voor Hubspot, marktleider op het gebied van inbound marketing software.

Als Agency Partner gebruiken we Hubspot als de motor van onze marketing- en salesactiviteiten. We publiceren blogs, voegen CTA’s toe, ontwikkelen landing pages, implementeren social media campagnes, versturen nieuwsbrieven en e-mail, en monitoren en analyseren de resultaten.

Alles eenvoudig en efficiënt vanuit één geïntegreerd SaaS-platform.

Vacatures

Roger’s Communication heeft ambitie. Daarom maken we graag kennis met inbound marketeers die van de hoed en de rand weten. Die met cliënten kunnen werken. Projecten managen. Dingen voor elkaar boksen. Daarnaast hebben we inlevende content producers nodig die makkelijk schrijven. 

Inderdaad, dit zijn functieprofielen van likmevestje. Sterker nog, er zijn op dit moment geen vacatures. Maar die komen er snel. Tot die tijd ben je misschien freelance inzetbaar. Interesse? Maak indruk via ronald@rogers-communication.com.